Polku tunnistamisesta tukeen

Seuraa Lennin ja Lennin siskon Venlan koulupolkua. Polun eri vaiheissa saat tietoa lukutaidon kehityksestä sekä siitä, kuinka lukemisen pulmat voi tunnistaa, kuinka lukemistaitoa voi arvioida sekä millaisia tukitoimia koulu tarjoaa oppilaalle, aina toisen asteen päättymiseen saakka.

Tästä linkistä pääset vanhalle Lukusilta-sivustolle, jolta löytyy polku tunnistamisesta tukeen. Vieritä alaspäin ja lähde seuraamaan polkua!

Huomaathan, että siirryttyäsi linkistä vanhalle sivustolle, ylälaidan Takaisin-nappia painamalla siirryt vanhan sivuston etusivulle. Vanhalta Lukusilta-sivustolta on kuitenkin siirretty ja päivitetty kaikki mielenkiintoiset osiot tänne uudelle sivustolle eli esimerkiksi tietoiskut ja pidemmät artikkelit kannattaa lukea täältä päivitetyltä sivustolta.