Sivuston kaikki toiminnallisuudet ei toimi ilman JavaScriptiä. Parhaimman käyttökokemuksen saavuttamiseksi salli JavaScriptin suoritus tai päivitä selaimesi.

Tietoa sivustosta

Tämä sivusto on toteutettu veikkausvoittovaroin, STEA:n tuella, Niilo Mäki Instituutin Kielellisten taitojen ja lukemisen tukeminen -hankkeessa (2015-2018)

Hankkeen tarkoituksena on nimensä mukaisesti tuottaa uutta tietoa, materiaalia ja toimintamalleja lasten lukutaidon ja kielellisten taitojen tueksi. Hankkeen toiminnasta löydät tietoa tarkemmin osoitteesta http://nmi.fi/projektit/kielellisten-taitojen-ja-lukemisen-tukeminen

Sivuston ylläpitäjä ja hankkeen koti Niilo Mäki Instituutti on monitieteinen oppimisvaikeuksien tutkimus- ja kehittämistoiminnan keskus. Voit tutustua sen toimintaan tarkemmin osoittessa http://nmi.fi.

Sivuston kokoamiseen on osallistunut suuri joukko oppimisen alan ammattilaisia, kiitos heille kaikille työpanoksesta! Jos sinulla on jotain kysyttävää sivuston sisällöstä, voit jättää viestisi osoitteeseen lukusilta@nmi.fi.

Takaisin ylös